Kinesisk Massage

To typer af traditionel kinesisk massage eksisterer - Tui na, der fokuserer på at skubbe, strække og ælte muskler - og trykker på forskellige punkter men bruge ikke nåle , der fokuserer på at klemme og trykke på akupressur punkter.

Begge er baseret på principper fra traditionel kinesisk medicin.

Tui Na ikke blot arbejde på muskler, knogler og led. Det arbejder med energi i kroppen på et dybere niveau.Som praktiserende afføler klientens kroppen hænderne, hun er i stand til at vurdere fordelingen af energi og påvirke dens flow.

Feng massage kinesisk klinik Vi tilbyder behandling for at afhjælp: Ondt i skuldre og nakke. Rygsmerter Muskelspændinger og museskader. Forkølelse og hovedpine. Smerter i fødder og ben. Stress, søvnløshed og træthed. Afbalancering af krop og immunforsvar. Genopretning af slapt brystvæv og mavemuskler Vægttab via massage af mavesæk Ansigtsbehandling

Produkt Priser:
30 min massage 300 kr.
45 min massage 400 kr.
60 min massage 500 kr.
90 min massage 700 kr.

 

Cupping

Fire Cupping eller blot Cupping er en form for traditionel medicin, der findes i mange kulturer verden over. Det indebærer at placere glas, der indeholder reduceret lufttryk (undertryk) på huden.

Den afhjælper på samme måde som Akupunktur og Moxabehandling.

Formålet med sugekoppen er at øge strømningen af Chi (livets energi) forbedre blodcirkulationen, regulere Yin og Yang balancen.

Der er ingen bivirkninger ved denne metode. Ved klinisk praksis, Effektiv og mærkbar bedring allerede efter 1. behandling. Østlig teknik kombineret med vestlig viden opløser selv langvarige smerter og stivheder.opnås der ofte fordel ved kombinationen af kinesisk massage, Akupunktur og Moxabehandling!

I traditionel kinesisk medicin (TCM) er cupping en metode anvendt til akupressur ved at skabe et vakuum på patientens hud. Terapien bruges til at fjerne stagnerende blod og lymfevæsker og dermed forbedre Qi flowet.Det bruges til behandling af luftvejssygdomme såsom almindelig. Cupping bruges også til ryg, nakke, skuldre og andre muskel-og knogleskader. Tilhængerne siger, at der også er andre egenskaber.

Dette kan være en simpel rød ring, der forsvinder hurtigt, men mere aggressiv behandlinger kan resultere i dybere blå mærker. Generelt er det, at jo længere en kop sidder på huden, desto tydligere bliver mærket.

Produkt Priser:
30 min Gua sha/Cupping 300 kr.
90 min massage+Gua sha/Cupping 750 kr.

 

Guā Shā

Betyder bogstaveligt talt "at skrabe feber væk " på mere løst kinesisk ("at skrabe sygdom væk ved at lade sygdommen at undslippe som sand-lignende objekter gennem huden"), er en gamel medicinsk behandling.

Guā Shā indebærer gentagne presset træk over olieret hud med en glat kant. , vandbøfler horn, eller jade blev brugt.I tilfælde af træthed fra tungt arbejde kan et stykke ingefær rod dyppes i risvin er gnide ned ad rygraden fra hoved til hale.Den glatte kant placeres mod olieret hud, presses godt ned, og flyttes derefter ned langs musklen - eller langs meridian stien af akupunkturpunkter langs overfladen af huden,

hvert strøg er omkring 10-15 cm. lange.Dette medfører blodudtrædninger fra de perifere kapillærerne, og kan resultere i rødmen (ekkymose), der normalt tager 2-4 dage for at falme.Shā rødmen repræsenterer ikke kapillært brud som i blå mærker, som fremgår af den umiddelbare svækkelsen af petekkier til echymosis, og Shā heler hurtigt i forhold til blå mærker.Farven fra Shā kan variere - afhængigt af sværhedsgraden af patientens blod stasis- som kan relateres til arten, alvoren og typen af deres sygdom - fra en mørk blå-sort til en lys pink, men er oftest i en nuance af rød.Selv om mærkerne på huden ser smertefulde ud, er de det ikke.Patienter føler typisk en øjeblikkelig lettelse.Behandlinger

I den klassiske kinesiske praksis er Guā Shā teknikken oftest bruges til at:

• Reducere feber (teknikken blev brugt til at behandle kolera).

• Behandle træthed forårsaget af udsættelse for varme (ofte anvendes det til behandling af varme-slagtilfælde) eller kulde.

• Hoste og dyspnø: bronkitis, astma, emfysem.

• Behandle hovedpine.

• Behandle stivhed, smerter, ubevægelighed.

Produkt Priser:
30 min Gua sha/Cupping 300 kr.
90 min massage+Gua sha/Cupping 750 kr.

 

 

En ansigtsbehandling

Fordele ved en ansigtsbehandling ,fordi det er en afslappende oplevelse. Men ideelt set bør en ansigtsbehandling være omkring hudpleje, ikke bare afslapning. Hvis en afslappende oplevelse er den eneste grund til du får ansigtsbehandlinger (dvs. du ikke kan se en stor forskel med din hud), så er du bedre stillet med en fuld kropsmassage istedet. Det er langt mere afslappende og det vil ikke udsætte din hud for fare. Her er hvad en god ansigtsbehandling kan gøre, udover en afslappende oplevelse:

•Grundigt rengjort hud.

•Blødgøring og fjernelse af hudorme og talgknopper (også kaldet milier) via manuel fjernelse.

•Midlertidig forbedring af alvorligt dehydreret hud med fede, blødgørende og nærende masker, der begynder at genoprette hudens naturlige barrierefunktion.

•Fugtning af huden med en velformuleret fugtighedscreme, som midlertidigt udglatter rynker.

Produkt Priser:
45 min Ansigtsbehandling 400 kr.
60 min Ansigtsbehandling 500 kr.
60 min Ansigtsbehandling+Hovedmassage 600 kr.
90 min massage+Ansigtsbehandling 750 kr.

 

Kinesisk Moxibustion

Er en særlig metode,Man varmer akupunkturpunkter eller områder på kroppen med moxa.På denne måde kan man give "energi" til kroppen. Moxa er ofte velegnet ved træthed.Moxa er lavet af planten gråbynke, fra kinesisk gråbynke,der typisk er formet som en "cigar", der så "stryges" over huden.Cigaren holdes over akupunkturpunkter, hvorved patienten føler en behagelig varme.

Produkt Priser:
30 min Kinesisk Moxibustion 300 kr.
90 min massage+Kinesisk Moxibustion 750 kr.

 

Kinesisk medicin damp massage

(TCM )mener, at kroppen er et lille univers for sig, der er et kompleks af delsystemer af energi og stof, og at disse systemer arbejder sammen om at opretholde en sund krop og sind

Dampmassage er baseret på traditionel kinesisk lægekunst, hvor der bruges varm damp. Det renser meridianerne, det er muskelafslappende og forbedrer blodcirkulationen samt hjælper lever og nyrer med at afgifte blodet

Produkt Priser:
30 min Kinesisk medicin damp massage 300 kr.
90 min massage+Kinesisk medicin damp massage 750 kr.

 

 

 

Eyelash Extensions

Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig speciel lim et hår af gangen limes på dine egne vipper. Du får dem naturligvis i præcis den farve og længde du ønsker.
Dette giver dig et fuldstændigt naturligt look og du kan nyde hver morgen at vågne op med drømme-vipper, der hverken kræver mascara eller pleje for at dine øjne tager sig smukkest muligt ud. som bliver påsat enkeltvis. Derved opnås et naturligt, sensuelt og forførende blik. Single Eyelash Extensions er kommet for at blive og er et must iblandt de kvinder der går op i skønhed, og som ønsker et naturligt og feminint look.
Vi glæder os til at byde dig velkommen

Faux Mink Priser:
Nyt sæt – 2 timer
995 kr.
Opfyldning 450 kr.
100% Real Mink + 200 kr.

 

Permanent Make-Up

Et perfekt udseende giver følelsen af velvære og selvtillid. Uanset om du ønsker at rette op på det naturen ikke har gjort perfekt, ønsker at gøre den daglige "make-up" nemmere, eller du har mistet bryn eller vipper som følge af sygdom eller alder, er permanent make-up løsningen
Permanent makeup udføres med et computerstyret apparat fra . Der bruges
Mikrotynde nåle bruges til at få farven ned i huden.Der arbejdes kun i det øverste lag af huden. Dette betyder, at farven holder 3-5 år alt efter hudtype. Farven bliver lysere med tiden i takt med at huden fornyer sig.
Det anbefales, at få en genoptegning indenfor 2-3 år. Det vil gøre, at makeuppen altid er flot og ensartet at se på.
Selve Behandlingen
Der startes med optegning med en blyant for at finde den ønskede form. Når formen er fundet
vælges farven. Før og under behandlingen bruges bedøvelsescreme, således at behandlingen er stort set smertefri.
Lige efter behandlingen vil farven synes meget mørk. Ca. 50% af farven
er overskudsfarve og forsvinder indenfor den første uge. Området skal behandles med den
udleverede creme i ugen efter behandlingen. Det sikrer det bedste resultat og heling af huden.
4-6 uger efter skal der laves opfyldning på farven. Det er først efter denne behandling det fulde
resultat kan ses.
Bryn
Få et tæt ensartet bryn. Mangler der hår i brynet, er brynet meget tyndt, eller mangler brynet form, så er permanent makeup ideelt. Der findes flere forskellige farver til bryn, fra de helt lyse til mørke farver.
Eyeliner øvre og nedre
Få fremhævet øjets facon med en tynd fin streg langs vippekanten. Dette kan gøres både foroven og forneden, alt efter ønske. Med en bredere streg, vil man slippe for brug af eyeliner. Farven til eyeliner vil oftent være brun, sort eller grå.
Lipliner
Få korrigeret en tynd overlæbe eller underlæbe eller blot markerede læber. Først tegnes læbekanten op og derefter tones farven ind på læben. Dette giver nogle flotte ensartede læber. Der findes farver fra de helt lyse naturlige og over i de mere røde og mørke nuancer.

Produkt Priser:
Bryn 3800 kr.
Eyeliner øvre og nedre 3200 kr.
Eyeliner øvre 1800 kr.
Lipliner 3800 kr.